terug naar de filmstunts pagina veiligheid tijdens stunts Daring Dantes op TV Welke films en televisieprogramma's hebben wij gedaan
actie video's van film stunts actie foto's van film stunts stunt workshops voor scholieren English filmstunts website contact met het stuntteam
redbad tuwlip thong het tweede gelaat talaash matrioshki the human centipede hard target 2

Stuntmensen voor film en televisie huren

Nederland kán tippen aan grote internationale actiefilms zoals die gemaakt worden in bijvoorbeeld Amerika, Engeland en Azie. Dat dat maar weinig gebeurd heeft niets te maken met budgetten, maar alles met de acceptatie van middelmatigheid. Hoewel men op creatief en artistiek vlak met niets minder dan het allerbeste genoegen neemt accepteert men dat dat op het gebied van actie niet haalbaar is, met als excuus de beperkingen van budgetten en de troost dat er in post-productie nog wel wat van te maken valt.
Maar hoe doen grote internationale producties dat dan met hun actie scenes? En, niet onbelangrijk, hoe waarborgen ze daarbij de veiligheid? Dat doen ze door voor iedere actie het beste van het beste dat ze kunnen vinden in te huren, ook als ze daar voor stuntmensen uit een ander land in moeten huren.
Het paradoxale van dit verhaal is dat dat 'andere land' voor veel grote extreme actie scenes Nederland is. Dantes Stunts reist regelmatig naar andere wereld delen om daar grote stunts voor internationale producties te verzorgen. Zo ontstaan grote actie scenes die in Nederland niet mogelijk lijken te zijn.
Wilt u met u komende productie de middelmatigheid overstijgen en acties tonen zoals in de video hierboven? Klik dan op de contact knop en bel ons vandaag nog.