Speciaal voor dorpsfeesten en feestweken

Zoekt u een spectaculaire show voor buiten op uw evenement? Iets apparts dat uw dorpsfeest uniek maakt? Spektakel tijdens uw feestweek? Een show waarbij homor en spanning elkaar in hoog tempo aflossen?
Dantes Stunts bied u complete stuntshows van 60 tot 120 minuten vol spanning en sensatie voor het hele gezin.
Motorsprongen, vuur, auto's over de kop, autorijden op twee wielen, timing stunts en heftige auto crashes en dat alles in een proffesionele show waarbij veiligheid ten aller tijden centraal staat. Spanning in het publiek of alles wel goed zal gaan, gecombineerd met de wetenschap dat alles werkelijk veilig gebeurd.
In overleg met u stellen wij een gevarieerd programma samen dat is afgestemd op uw publiek, de beschikbare ruimte en het beschikbare budget.

Two Wheel Driving 

Met een auto op twee wielen rijden. Voor het eerst geintroduceerd door de Hell Drivers, later zelfs gebruikt in een James Bond film. Geweldig om te zien en deze stunt biedt mogelijkheden voor veel grappen en grollen.

Onze chauffeur rijdt snel, langzaam, en laat iemand uit de auto klimmen  en zelfs iemand uit het publiek meerijden terwijl hij op twee wielen rijdt.

Motor Sprongen

Motorsprongen over vuur, auto’s, mensen, of over iets speciaals als het thema van uw evenement daar om vraagt. We beginnen klein en bouwen de sprongen rustig op.

Als de motor stuntman afgekondigd wordt vraagt hij zijn team nog één extra object te plaatsen voor een finale sprong. Aan de reactie van het team is af te lezen dat dit niet afgesproken was, en dat zij zich duidelijk zorgen maken om deze laatste sprong. De motor-stuntman begint zijn aanloop maar breekt de sprong af. Hij vraagt om aanmoediging van het publiek. Gaat hij het dan nogmaals proberen?

Vuur Stunts

Geen stuntshow zonder vuur stunts. Wij doen de klassiekers, zoals auto door vuurmuur en motor door vuurmuur. Maar we voegen ook vuureffecten toe waar maar mogelijk.

Zelfs tijdens de auto crashes veranderen de auto’s in een grote vuurbal. Tot verassing van de toerschouwers, die hier vooraf niet van op de hoogte waren,


Crashes

Een crash is veel meer dan een botsing tussen twee auto’s. Onze crashmen hebben het slopen van auto’s tot een ware kunst verheven.

Zie hoe uw publiek geniet van de roll-over crash, de salto mortale crash, de side-winder crash en de T-bone dive crash.

 

Precies mis

Stunts die men niet vaak ziet tijdens stuntshows zijn de missed by an eyelash type stunts. En dat is niet zonder rede. Deze stunts vormen een hoog risico. Dantes Stunts kent deze risico’s en is er op bedacht. Maar dit type stunt, zoals de Chinese table en de Russian low bridge brengen zoveel extra spanning en variëteit mee naar de show dat we ze niet van uw publiek willen onthouden.

Smashes

Vergelijkbaar met andere crashes in de show maar net iets groter, sneller en harder.

De final car smash is de finale van elke show.