Film Services

Dantes Stunt Services werkt veel en graag mee aan televisie programma’s, reclames, televisie series en speelfilms. Wij specialiseren ons in de technische aspecten van de stunt en werken vaak samen met of onder een stunt coördinator voor een maximaal resultaat.

Door vele jaren ervaring in stunts voor zowel show als film (zie IMDB link onder aan de pagina) verzekerd u zich met Dantes Stunt Services van een veilig en optimaal resultaat.

 

Hieronder een paar voorbeelden:

Auto's te water

Eén van onze specialiteiten zijn auto crashen te water. Ons on-land veiligheidsteam houdt zich bezig met de scene op het land en alles tot aan het moment dat de auto geheel onder water is. Ons eigen onderwater veiligheidsteam neemt het vervolgens over. Zei hebben een unieke manier ontwikkeld om deze stunts net zo veilig te maken als crashes op het land.

Producties die gebruik hebben gemaakt van onze services voor deze stunt zijn onder andere: Familie, #LikeMe, Scherven, Gina & Chantal, David telenouvelle, Matroeska’s en Talaash.

Uiteraard is ons onderwater veiligheid team ook inzetbaar voor andere (onder)water scenes.

 

Heftige auto crashes

Met een auto op een vast, stilstaand object inrijden is niet voor iedereen weggelegd. Door onze jarenlange ervaring in show werk, waarbij wij dagelijks meerdere autocrashes deden, hebben wij de know-how, ervaring en materialen om dit soort stunts veilig uit te voeren. Voor de kijker zal het een absoluut dodelijke crash lijken.

Wij hebben dit onder andere voor de volgende producties mogen doen: Yummy, Proefkonijnen, Saiphems health en hoe zal ik het zeggen?

Motor ongelukken

We leven in een tijdperk waarin alles mogelijk is op een motor en de backflip bijna een standaard maneuver is voor motorrijders.

Maar het realiseren van een realistisch ongeluk op wat voor motor dan ook blijft een enorme uitdaging. Van een motor vallen is makkelijk en zo gebeurd, tenzij het expres moet.

Enkele producties waar wij met deze categorie stunts aan meegewerkt hebben zijn: Just say yes, Blik op de weg, Tuwlip thong, Witse, SNS bank en Wat als?

 


Burns

Jezelf in brand steken kan iedereen. Maar slechts weinig mensen kunnen het er realistisch uit laten zien, en er ongeschonden uitkomen.

Met vuur spelen is voor professionals.

Wij hebben deze stunt onder andere gedaan voor; Wat schat je?, Wedden dat ik het kan promo, Burn energy drink reclame, Het zesde zintuig en Home, nummer 14.

Motor sprongen

Motorsprongen zijn het terrein van de show mannen. Dus als u een motorsprong in uw productie wilt laten uitvoeren is het logisch dit te laten doen door een team dat zowel ervaring in film als in show heeft.

Wij deden dit eerder voor; Kompaan stuntdubbel beer, Hard Target 2 en Brainstorm.

Speciale wensen

Voor film zijn vaak speciale materialen en technieken nodig om nét dat ene plaatje te kunnen schieten.

Na dertig jaar ervaring is voor ons niets onmogelijk, Wat u ook zoekt, bel of mail ons en samen vinden we de juiste oplossing voor uw productie.