stuntshow pagina de leukste show voor jong en oud videos van extreme stunts Stunt show foto's
eiligheid tijdens stuntshows sponsoren van het stuntteam naar de filmstunt paginas Econtact met het shsow stuntteam our website in Englsih

EXTREME STUNTS

Deze stunts vormen een absoluut hoogtepunt van ieder evenement. Zeer grote stunts die men normaal alleen op Youtube of op televisie ziet. Dit is in alle gevallen maatwerk. Dat wil zeggen dat de stunt geheel wordt afgestemd op het soort evenement en de mogelijkheden die het terrein biedt. Vaak zijn enkele dagen voorbereiding op de locatie zelf noodzakelijk om deze stunts goed voor te bereiden.
U kunt zelf een idee aandragen. Zo hebben wij motorsprongen over vrachtwagens en zelfs een motorsprong met landing in een rijdende vrachtwagen gedaan voor een aantal truckers festival. En op verzoek tijdens diverse evenementen met auto's over de feesttent gesprongen.
Enkele voorbeelden van extreme stunts zijn een autosprong over de feesttent, de autofrontflip, zeer verre motorsprongen, de kamikazedive, waarbij iemand zich in een auto uit een kraan laat vallen, en diverse zware autocrashes.
Vaak is het echter verstandig met iemand van ons team eerst ter plaatse te gaan zodat hij u direct kan informeren over wat wel en wat niet mogelijk is op het terrein waar u de stunt uit wil laten voeren. Dat voorkomt telleurstellingen. Huur deze stunts alleen in als u veel extra aandacht voor en publiek naar uw evenement wilt trekken.

Voor meer videobeelden van extreme stunts zie onze showreel op de hoofdpagina.