terug naar showstunts hoofdmenu komplete stuntshow boeken stunt videos stuntfoto's
veilige stuntshow sponsoren van stuntteam filmstunts van ons team contact met stuntteam stuntteam in engels
Extreme motor sprong
 

Motorsprong

Motorsprongen? Die heeft iedereen wel eens gezien tijdens motorcross wedstrijden en dergelijke. Daar kom je niet speciaal voor naar een evenement. Maar we hebben het hier niet over een gewone motorsprong. We halen de tijden van Evil Knievel naar uw evenement!
Een goed aangekondigde motorsprong over een object, over water, een feesttent, vrachtwagens, wat u maar kunt bedenken.
Voorafgaande aan het evenement wordt een hele hoge grote schans opgebouwd. En een heel stuk verderop een landingsschans. De motorstuntman zal met hoge snelheid van de ene naar de andere schans springen. Daar wil je bij zijn! Dat wil je zien! Daarvoor komt men zeker naar uw evenement.
En de motorsprong zelf? Die doet Daring Dantes voor u. De objecten waar overheen gesprongen kan worden zijn oneindig. Wij latendit geheel aan uw fantasie over. Ieder voorstel is welkom. Hoe gekker, hoe meer aandacht uw evenement zal krijgen door publiek en pers. Maar het moet allemaal wel passen op de beschikbare locatie, en binnen uw budget. Voor een motorsprong is redelijk wat ruimte nodig. Hoewel een motor snel op snelheid is is de totaal benodigde ruimte (aanloop plus springschans lengte plus gesprongen afstand plus landingsschans lengte plus uitloop) toch best wel aanzienlijk. Het is dus raadzaam in een vroeg stadium same met iemand van ons team de locatie nauwkeurig te bekijken en duidelijke afspraken te maken over afzettingen en veiligheidszones.
Voor u als organisatie is het uiteraard wel van belang dat dit alles veilig gebeurd. En uiteraard is dat voor ons ook zeer belangrijk. Alles wordt dan ook van tevoren berekend en uitgetest. Voor aanvang van het evenement worden oefensprongen gemaakt. Ook de bescherming van de stuntman zelf is dik in orde. Wij gebruiken de beste beschermers die ook in de professionele motorcross gebruikt worden. Zo wordt achter de schermen niets aan het toeval over gelaten om de motorsprong veilig te doen laten verlopen. Maar dat hoeft uw publiek allemaal niet te weten. Laat hun maar in spanning genieten en de tijden van Evil Knievel herleven in de veronderstelling dat wat staat te gebeuren echt heel gevaarlijk is.