Showstunts zoals je alleen bij Dantes Stunts ziet.

Dit is stuntwerk dat uw publiek gegarandeerd nooit eerder te zien kreeg, en waar men nog lang over na zal praten. Onze stunts en shows maken van ieder feest een enorme happening waar men perse bij wil zijn. Wij helpen u bij de aankondiging van de stunt in de pers en samen met u maken wij van uw feest het evenement van het jaar.
Laat uw publiek verbazen over de enorme behendigheid van deze stuntmensen, en biedt hen de sensatie die hoort bij een echte auto- en motor stuntshow. Door spanning en humor te combineren en een wijde discipline aan stunts in een hoog tempo op te voeren blijft het publiek geboeid van de eerste tot de laatste seconde.
Een motorsprong over vrachtwagens, of juist met landing in een rijdende vrachtwagen. Een autosprong dwars door een autobus, of zelfs door meerdere autobussen. Zware autocrashes, brandende mannen, vuurtunnels, alles is bespreekbaar.
Een verre autosprong is normaal alleen in Amerika te zien. Maar nu is het mogelijk dergelijk spektakel op uw eigen evenement uit te laten voeren. Zelfs een autosprong over de feesttent, of een zeer mooie brandende autosprong behoren tot de mogelijkheden.
Als enige stuntteam ter wereld brengen wij de auto frontflip. Een auto die tijdens een zeer extreme sprong ook nog eens een hele slag voorover maakt. Dit is zonder enige twijfel het meest extreme dat uw publiek ooit live gezien heeft. Dit moet je zien om het te kunnen geloven!
Een tuning event trekt een ander publiek dan een truckers festival. Wat op een circuit kan kan niet op een dorpsplein. Welke stunts of shows het beste bij uw evenement passen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek. Wij horen dan van u wat uw wensen zijn, en samen met u bekijken we wat het evenemententerrein aan mogelijkheden biedt.
Daring Dantes staat bij het publiek bekend als 'on the edge', 'echt gevaarlijk' en 'vol risico'. En dat willen we graag zo houden want daarvoor komt uw publiek in grote getallen naar het evenement toe om de stunt te bekijken. Een optreden van Stuntteam Daring Dantes tijdens uw event wil niemand missen, het is extreme actie, en extreem gevaarlijk! In werkelijkheid is veiligheid een groot issue tijdens onze shows. Zeker na het vrezelijke drama in Haaksbergen zien tijdens elke show vele instanties toe op de veiligheid. Vergeet dus niet ook even op het knopje veiligheid te klikken. Het belangrijkste is dat wij met ruim 30 jaar de ervaring hebben dit soort potentieel gevaarlijke shows en ze echt veilig uit te kunnen voeren, en als enige in Nederland onze stunts en shows goed verzekerd hebben. Op het stuntterrein staan altijd voldoende veiligheidsmiddelen. Alle stuntmensen weten hoe te handelen in een noodgeval en zijn in bezit van EHBO en/of BHV diploma's. Uiteraard werken wij uitsluitend met volwassenen met geldige rijbewijzen voor de voertuigen die zij tijdens de shows besturen. Spektakel met voertuigen vraagt om professionals! Neem dus geen risico, ga voor de stunts en shows van Dantes Stunts.